Keukens

electro care garantie


ONZE GARANTIE-UITBREIDING VOOR REPARATIE EN/OF VERVANGING VAN TOESTELLEN
Binnen 3 werkdagen uw toestel gratis gerepareerd (bij panne) of vervangen & geplaatst (bij onherstelbare schade)

Binnen de huidige consumptiemaatschappij komen steeds vaker nieuwe toestellen op de markt met een gemiddelde levensduur van 5 à 7 jaar.  De garantieperiodes lopen hierbij uiteen van circa 2 tot 5 jaar.  Nieuwe snufjes volgen elkaar op aan de lopende band.  Wanneer een toestel stuk gaat na de garantieperiode is het dan ook moeilijker om een installateur te vinden voor de reparatie/vervanging van alleen dit ene toestel.  Daarenboven hebben nieuwe toestellen dikwijls andere afmetingen dan vroeger.  Kortom: vaak komt men dus op die momenten ook nog voor onvoorziene kosten te staan, naast de al standaard reparatie-, transport- en/of vervangingskosten.  
Met de vernieuwingsgarantie IR Electro Care vermijdt u dus problemen en kosten op het moment dat uw toestel onverwacht stuk gaat.

Bij een defect binnen de garantieperiode
Met het garantiepack van IR KEUKENS betaalt u op de dag van reparatie géén herstellingskosten en géén transport- (voorrijd)-kosten.  Leveranciers, die niet werken met een systeem zoals IR Electro Care van IR KEUKENS, laten vaak de transportkosten niet achterwege.

Bij een defect na afloop van de garantieperiode
Met de uitbreiding IR Electro Care rekent IR KEUKENS u géén kosten (reparatie of transport) aan op het moment dat uw toestel stuk gaat en repareren wij gratis uw toestel binnen 3 werkdagen na panne. Zonder IR Electro Care betaalt u elders vaak zowel reparatie- als transportkosten.

Bij onherstelbare schade na verloop van de garantieperiode
IR Electro Care garandeert gratis vervanging (door een nieuw toestel, gelijkwaardig aan uw destijds gekozen toestel) binnen 3 werkdagen.

Wist u bovendien dat met IR Electro Care:
- franchisekosten + aftrek kosten voor slijtage van uw toestellen (indien betaald door brandverzekering) voor onze rekening zijn;
- defecte toestellen, ten gevolge van een onvoorzien ongeval (veroorzaakt door u, één van uw gezinsleden,....) gratis vervangen of gerepareerd worden;
- u op ons kan rekenen wanneer uw nieuw toestel afwijkt qua afmeting van het oude, waardoor het niet meer past in uw keuken.

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor de voorwaarden voor IR Electro Care garantie en budgetteer zo op voorhand de onvoorziene kosten op de dag dat uw toestel stuk gaat.

Ook na vele jaren gebruik blijft uw keuken zo UW DROOMKEUKEN ZONDER STRESS

Realisaties