Realisatie

Renovatiewerken Huybrechts - Vorst -Laakdal

Foto's

Wij vroegen aan IR-Keukens een niet té opvallende keuken, maar toch vernieuwend.
Zelfs tot in de kleinste details hebben wij gekregen wat we vroegen.

Hoewel we op voorhand vreesden dat de ruimte te vol zou staan met datgene wat we voor ogen hadden bleek dat helemaal niet het geval te zijn door het maatwerk dat IR-Keukens heeft voorzien.

Dankzij het foto-plan dat IR-Keukens in detail uittekende, konden wij op voorhand al zien hoe onze keuken na plaatsing zou zijn. Zo moesten wij bijvoorbeeld niet vrezen dat de keuken te donker zou uitvallen. Met IR-Keukens wisten wij perfect waaraan wij begonnen!

Door het creatief meedenken van IR-Keukens konden toch de gewenste afwasmachine en grotere ijskast geplaatst worden zonder aan laden of kastruimte te moeten inleveren. Ook op onze vraag naar een extra werkblad kon worden ingegaan waaronder dan bovendien nog extra lades voorzien werden.

De medewerkers van IR-Keukens weten duidelijk waarmee ze bezig zijn. Bij het uittekenen van de keuken gaf men ons bovendien ook allerhande tips (verlichting boven werkblad, aantal en plaats stopcontacten,…). Bij de plaatsing werd vlot doorgewerkt en werd de werkplaats altijd opgeruimd achtergelaten.

Wij zijn zeker tevreden van het geleverde werk van het team van IR-Keukens!

Familie Huybrechts-Aerts

DATUM

26 Mei, 2017

LOCATIE